söndag 16 augusti 2009

Lustiga familjen på utflykt

Dado, pappa, mamma, Linda, Cina och jag åkte på utflykt till Västerås idag. Egentligen skulle vi titta på och kanske till och med beställa barnvagn, men som vanligt blir vi lätt lurade bort från vårt egentliga mål. Idag snubblade vi över skitsnygga, prisvärda utemöbler till mamma och pappas terass.

Tur att vi hade vår nya stora Honda med oss, och att Linda kunde låna ut lite plats i sin bil (för dagen en Mercedes) så att vi fick med oss allt hem. Måste ha låtit kul för de runt omrking när vi först i sann hönsfamiljstil irrar runt bland möblerna och pratar i mun på varandra för att sedan fatta något slags kollektivt beslut, trots att inget av oss barn bor kvar hemma. Och stackarn som försökte hjälpa oss packa bilen men blev helt överkörd av pappa och Dado som inte tyckte om hans idé om att lägga upp bordet ovanpå nackstöden.

Barnvagnen fick bara en snabbbesiktning av mamma och pappa. Självklart kan vi inte handla vagn utan att först inhämta åsikter från de älskade föräldrarna, och nu har alla fyra i alla fall fått se vagnen. Mamma röstade lite nostalgiskt för en större, tyngre och mysigare Emmaljunga. Men det var nog mest för att den påminde om den vagn hon använde och älskade när vi tjejer var små.

Hur som helst verkar det bli en Teutoania Mistral S. Enkel, lättsvängd och framförallt praktisk. Måste bestämma oss snart. För som nån kommenterade "Det är f*n längre leveranstid på en sån än på en fabriksny Audi"!

3 kommentarer:

  1. jag tycker det är en fin vagn.... passar ihop med dig! det är också viktigt.

    SvaraRadera
  2. Ni uppträdde ändå ganska belevat. Fast Arthur i lagret har vänt sig till facket och betackar sig för besserwissrar som påstår att de kan packa bättre än vad han kan!


    Vänligen

    Nyttiga Nisse hos Billiga Nisse

    SvaraRadera
  3. Jag älskar Lustiga familjen!

    PUSS

    SvaraRadera