söndag 23 maj 2010

Renoveringsmysteriet på Harplingegränd

Att renovera en lägenhet är inte gjort i en handvändning, i alla fall inte på Harplingegränd. Sofia, Robet och Madde började med sina lägenheter under förra våren. Linda med sin i höstas. Och tro det eller ej: Ingen av lägenheterna är klar. Måste vara ett svart hål i renoveringsuniversumet just över denna gata.

Den här helgen ägnar vi i alla fall åt att göra klart Lindas garderober och toalett. Framförallt garderoben hoppas vi på ska ge möjlighet att avsluta projketet med att flytta in. I brist på utrymme ligger det ouppackade kläder i nästan alla rum. Förhoppningsvis hinnerv i ut och köpa lite inredning till garderoben på IKEA idag också.

Fast när jag säger att det är "vi" som ägnar oss åt detta är det en sanning med modifikation. Jag är sjuk och spenderar tiden på soffan tillsammans med Isabella. Har tydligen dragit på mig en riktig dunderförkylning. så det är Linda, Jonas och Dado som bygger och fixar!

1 kommentar:

  1. Kul att få en inblick i vad som sker. Man kan ju annars inte säga att nyhetsrapporteringen från den yngre generationen är särskilt glänsande. Via den här bloggen får man verkligen en hint om hur det ligger med saker och ting - utmärkt!
    Även vi har en hel del för oss här i föräldrahemmet. Men det berättas på annat sätt.

    SvaraRadera