måndag 5 april 2010

Härlig påsk

Som vanligt blev det en underbart högljudd högtid. Firandet började med lunch hemma på Sundby. Med runt bordet fanns självklart båda familjerna.

Efter maten blev det sång och spel på flygeln. När vi allihop skrålade "Climb every mountain" (vi hade vid det laget sjungit igenom nästan allt som fanns att sjunga i nothögen) måste grannarna ha blivit rädda. Rädd blev däremot inte Louise, Isabellas doppräst, som just då pratade i telefon med pappa. Så nu blir den sången en av de mamma sjunger på dopet!

Påskdagen inleddes med frukost hos svärföräldrarna, där hela storfamiljen med bonus återigen samlades. Efter att ha ätit och skrattat, och ätit och skrattat blev det förflyttning hem till oss. Mamma, Sofia och jag gjorde lite smycken och sen blev det Wii-turening i bowling.

Mamma, som knappt spelat förut, visade sig vara en naturbegåvning. Efter en stund kom hon med tips och trix till oss andra, som nog tyckte att hon började bli lite väl kaxig!

Jag älskar högtider där hela familjen har tid att samlas. Framförallt när alla mår så bra och är så glada som dem varit sista dagarna. Alla verkligen njuter av livet just nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar