lördag 12 september 2009

Grand Hôtel

Dado och jag pratade om en skön, avslappnad helg i Stockholm för att få tillbaka lite energi efter 3 veckor av städning. Sagt som gjort. Min älskade man bokade in oss på Grand Hôtel som en överraskning!

Så nu är vi nyss hemkomna från en fantastisk fredag i Stockholm. Vi promenerade bort fredagseftermiddagen, slöshoppade i Hötorgshallen och åt en romantisk middag för två på Agaton i gamla stan.

Självklart passade vi på att njuta av hotell-lyxen också. Det är inte varje dag man kör upp vid ett hotell och en man i hög hatt öppnar bildörren, vill bära väskan och dessutom glatt berättar att det bara är att säga till när vi behöver bilen igen. Lobbyn var överväldigande vacker och rummet supermysigt. Tog chansen att stor del av kvällen mysa i en av de enorma morgonrockarna som fanns att tillgå.

Och frukosten var helt underbar. Massor med färsk frukt och nybakt bröd. Vi satt i en och en halv timme och gottade oss vid ett fönsterbord med utsikt över Stockholm slott.

För att få in lite kultur i besöket av vår huvudstad så tog vi en sväng ut på Djurgården där vi gick på Sjöhistoriska museets utställning om Titanic. Har varit sugen på den utställningen ett tag, och den höll vad den lovade. En riktigt bra, informativ och intressant utställning.

Vi har haft en helt underbar mini-weekend. Stockholm var lika fatastiskt som varje gång vi är där. Och jag har helt enkelt världens bästa, mest generösa och underbaraste man!

3 kommentarer:

  1. Låter härligt myspysigt!

    SvaraRadera
  2. Om en man ska vara i elitklass så ska det komma sådana här glada överraskningar då och då. Bravo Dado och grattis Alex som fick njuta tillsammans med honom!

    Passa på att njuta på två man hand!


    Veteran som vet vafd han talar om/P

    SvaraRadera