måndag 12 maj 2008

Födelsedagstårta och löshår

En tidig morgon och färd mot Stanstead. En kort flygtur hem till Sverige och kylan. Och framför allt en orolig pappa. "Men jag vill inte hem idag", var bara en av kommentarerna.

Självklart hade vi redan planerat dagen och åkte därför till Katrineholm där pappa bjöds på en lyxig födelsedagslunch på tågstationens hamburgerrestaurang! Under tiden smet mamma över till Sultan och inhandlade födelsedagstårta. Med tårtan gömd i bagageutrymmet fortsatte vi till Flen och mormor och morfar.

Mormor hade smörat lite extra och gjort kalvdans. Vi stannade hela eftermiddagen och njöt av en lugn eftermiddag. det blev pianospel, fika och lite elektroniskt pyssel. Lika bra att passa på att hjälpa till när vi är där!

Från Flen åkte vi mot Strängnäs. Paniken växte i pappas ögon, så när vi närmade oss infarten maskerade han sig. Han tog Lindas löshår och min sjal och komponerade på detta vis någonting som påminde om en muslimsk kvinna. Vi irrade runt lite i stan för att slutligen, efter mycket skratt, hamna på Skogsvägen.

Där bjöds vi av Zlata och Bruno på en riktig födelsedagsmiddag med champagne som aperitif. Självklart var även Bojan där med Malin och Hera. Tror att pappa blev gladast över Heras närvaro... Det blev en mysig kväll, och precis så familjärt avslappnad som vi lovat pappa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar