söndag 4 maj 2008

Lördagsutflykt

Lördagens planer var att ta sig norrut, mot Roslagen på bilutflykt med min man, far och syster. Men då vädret inte såg så lovande ut i den delen av landet ändrade vi färdriktning och hamnade istället på vägen mot Vingåker.

Eftersom pappa suttit sönder sina solglasögon på morgonen bestämdes att vi skulle ta en sväng förbi outleten innan vi fortsatte mot Reymyre glasbruk. Men bara för att handla solglasögon åt pappa... Vi kom därifrån 2 timmar, 2 kostymer, 4 kavajer, 1 jacka, 2 tröjor och 3 par solglasögon senare....

Sedan bar det av mot en promenad i reymyre och sedemera sen god tre-rätters lunch vid Göta kanal i Söderköping. I Söderköping hittade jag och Sofia också en outlet för smycken och shoppade lite smått och gott.







Om ni har vägarna förbi denna söta lilla stad får ni inte missa skulpturen "Rabbit crossing". På ena sidan om kanalen dyker står skulpturerna på led för att få dyka i och på den andra sidan blir de uppdragna.

Det blev en underbar utflyktsdag med roliga inköp och trevligt sällskap!

2 kommentarer:

  1. Håller verkligen med - toppendag med Vingåker, Rejmyre och god mat i Söderköping. Kaninskulpturen verkligen lustig. Måste ses!

    Tur att jag har så fina barn som tar hand om en ensam pappa!

    Patrik

    SvaraRadera
  2. Det är jag som har varit i farten igen haha...

    SvaraRadera