lördag 2 februari 2008

Fotosession

*telefon ringer*

Jag öppnar ögonen och letar efter den sak som ringer samtidigt som jag funderar på vem som ringer så här tidigt på en lördagsmorgon och framförallt varför? Precis innan jag svarar kastar jag ett öga på klockan och upptäcker att hon är nästan 11. Oups. Det var visst inte så tidigt. Speciellt inte med tanke på att vi skulle fotografera Marianne på förmiddagen. Fotosessionen flyttades till 12.

Det var spännande att se när Alex flyttade på samtliga grejer i vardagsrummet för att få det artistiska utseende hon behövde och för att ge plats åt sin konstnärliga själ. Marianne antog flera olika positioner, för att efter tio fotografier eller så ladda in dem i datorn titta noga och kritisk granska. Efter granskningen antogs likadana positioner men med modifikationer som behövdes. Senare byttes klänning och så började allting om.

Nu kanske ni undrar hur lång tid allt detta tog. Om vi säger så här; när vi kom till Marianne och Patrik höll träden utanför på att få knoppar och allt omkring var grönt. När vi gick så var vi tvungna att borsta bort snön från bilen för att se vart vi körde. Ok, det kan bero att på bara några timmar svängde det från vår till vinter med flera cm snö, men det behöver vi inte ta med i beräkningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar